Iskrembaren hos Hilda

Vi har kanskje Norges beste utvalg av norsk håndverksiskrem og gelato. Hilda lager også sin egen iskrem og Sven hjelper til. Det skal vanskelig gjøres å ikke finne noe du liker.

I kule 47,-
2 kuler 69,-
3 kuler 89,-

 
unnamed.jpg

Iskrem & Gelato

Vi har reist landet rundt og funnet Norges beste produsenter av iskrem og gelato produsert på norske økologiske råvarer. De smaker fantastisk - alle 24 sortene (prøv brunost!) Under ser du våre flinke leverandører!

 
 

Alm Gard er en økologisk gardsdrift som ligger i den lille bygda Feios ved Sognefjorden. Me produserar Økologisk fløyteis, yoghurtis og sorbetis. Vår is inneheld ingen kunstig aroma, fargestoff eller konserveringsmiddel. Isen vår inneheld omtrent 30% luft, i motsetning til industrielt produsert is som inneheld 50% luft, den maksimale tillete verdien. Det kjennes på smaken og konsistensen.

Sorbetisen laga me med hovudsakleg våre eigne frukt produsert på garden vår, som bringebær, rips plomme og eple. Me plukkar også blåbær, tyttebær og molte sjølv i fjellene som ligg rundt gården

Fløyteiskremen, blir produsert av fersk mjølk og fløyte frå våre telemarkskyr, og økologiske egg frå Veikåker Gård i Noresund.

 

Røros Is fra Galåvolden

Galåvolden Gård ligger 720 m.o.h., 8 km sørvest for Røros sentrum. Gården ble begynt ryddet i 1721 av en arbeider ved Røros Kobberverk. Gården drives i dag av 9. og 10. generasjon. Mjølkeproduksjonen drives i et moderne Samdriftsfjøs som er felles for 4 gårder. Fjøset ligger på gården vår. Fjøset har rom for 120 kyr og 220 ungdyr, og det produseres 850.000 liter mjølk pr år.

Vi produserer ekte gourmet-is, der det viktigste for oss er å lage en så god is som mulig. Med masse eggeplommer, egen mjølk, økologisk fløte og tjukkmjølk fra Rørosmeieriet, og en håndverksmessig produksjon- blir det en is å glede seg til. I 2021 vant vi gull i Det Norske Måltid med vår multeis. og den kjente, kjære og populære isen har vært med oss i mange år.

Vi har ulike typer fløteis, tjukkmjølksis og sorbeer, og vi bruker lokale bær i produksjonen vår. Smakene vi tilbyr er Tjukkmjølksis med blåbær, jordbær eller tyttebær, fløteis med multer, tyttebær eller hjemmelaget krokan og lakris.

 
 

Sval holder til i Kristiansand og produserer fersk gelato på ekte italiensk vis. Gelatoen lages i ett utall forskjellige smaker helt fra bunnen av og nye varianter utvikles kontinuerlig. De bruker kun de beste råvarene, primært kortreist, for at kunden skal få en helt unik kvalitets opplevelse av smak og tekstur.

Storfjord iskrem er en liten iskremprodusent med fokus på norske ingredienser og smakstradisjoner. Fra fabrikken ved Storfjorden i Stordal håndlager de premium iskrem av fersk geitemelk i kombinasjon med spennende smaker, ingredienser og garnityr. Hovedvekten er på sesongråvarer fra lokale bønder og produsenter. Iskremen utvikles med lidenskap på ekte Italiensk Gelatovis.