![](https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/609b093948556e18dddadb59/1624215518488-ZJGT7696N6K7X7P5JTY0/Hilda-m.servering2.jpg)
Velkommen til Hilda Larsen Restaurant på Hagefjordbrygga
Hilda Larsen Restaurant
Hilda Larsen serverer små og store retter med sjøpreg basert på kortreiste og lokale råvarer. Menyen er liten og forandres ofte. Velkommen til bords!
Vi åpner 17 mai.
Åpent 17-21 mai - deretter i helger - fredag-søndag fra kl 13. Kjøkken stenger kl 20 - baren åpen lengre
Fiskemottaket
Hilda Larsen har satt frem 6 langbord i det gamle fiskemottaket. En uformell og rustikk atmosfære med bølgeskvulp like utenfor. Her inne er det plass til 36 gjester. Uteserveringen har over 100 sitteplasser og store seil for å skjerme våre gjester mot sol. Ved mye regn setter vi opp et stort telt.
Her inne sitter man tørt og varmt ved regn.
Lokalet kan også reserveres for private selskaper hvor man sammen med kokken kan settes sammen en meny.
Våre erfarne bartendere har et stort utvalg av cocktails både med og uten alkohol.
Kokken Sven
Vår sjefskokk Sven har jobbet på flere kjente restauranter i Norge og i utlandet, blant annet på Heinz Hanner sin Michelin restaurant. Sven jobbet som sous chef og kjøkkensjef på ulike restauranter inntil han startet Fôr på Kvitfjell og senere restauranten Varden (på toppen av et fjell) og tok i 2020 over driften på Beite, en del av Gudbrandsgard Hotell. Kokkestilen er skandinavisk og tysk med fransk innflytelse.