MENY

Pannestekte kamskjell, stuet spinat og knutekål med hollandaise   245,- *L*S*E*HG

Scampi pil pil, focaccia og aioli 195,- *L*HG*E

Kremet fiskesuppe med rotfrukter, dagens fangst, reker og pannestekt kamskjell *L*F*Sk*S
Liten 285,-/ Stor 365,-

Borøy røre på hjemmelaget focaccia, salat og sylted rødløk 265,- *HG*E*L*S

Hjemmelaget bratwurst, potetstappe, sylted løk 135,- *L
Curry wurst med potetstappe 139,- *L

Pannestekt kveite, bakt nykål, sylta beter og gulrot, purreløk beurre blanc og småpoteter m parmesan og purre *F*L
425,-

Indrefilet av storfe med rattatoullie, demi glace og småpoteter m parmesan og purrløk *L 435,-


Flamkuchen pizza


*Margarita     225,- *L*HG
*Bacon og purreløk    265,- *L*HG
*Serranoskinke, chilli og ruccula    265,- *L*HG
*Pepperoni, hvit saus og ruccula 265,- *L*HG
*kamskjell, hvitsaus, marinert spinat 325,- *S*L*HG
*vegetar, tomat, spinat, chilli og sopp M/U ost 2

Vaniljepannacotta, appelsinsalat, serveres med appelsin og honning is
135,- *L*HG

Jorbærsuppe med kongler, ferske jordbær serveres med
ingefær og lime sorbet
145,- *L*HG

*L = Laktose - *HG = Hvete Gluten - *S= Skjell *E =Egg *SK=Skalldyr *F=Fisk 

Hilda Larsen_Logo_Restaurant_Brun.png

GOURMET TORSDAG

Kokken Sven disker opp for kresne ganer

Meny finner du her

Hilda_Larsen_611.jpg

Kortreist.

Hilda er opptatt av mattradisjoner, miljø og lokalmat. Våre retter er laget på kortreiste råvarer av ypperste kvalitet og her hos Hilda baker vi vårt eget brød og bakevarer og all mat lager vi fra bunnen av.