HILDAS
SELSKAPSMENY
Alle retter kan settes sammen til en ønsket meny og tilpasses ut fra sesong.
FORRETTER
Hjemmerøkt kveite
m/ hvitvinsdampet grønn asparges
og syltet hvit asparges, estragon
og smørsaus
Gratinerte blåskjell
3 variasjoner av reke
Røkt ål og rillette, serveres med
beter og reddik
Geitost, spinat og karamelisert
reddik, serveres m/ brødchips
Blinis, creme fraiche og kaviar
Beef tartar med eggeplomme-
confit og syltet sopp
Blåskjellemulsjon,
smørdampet blåskjell, epler
og syltet løk
MELLOMRETT & SUPPE
Blåskjell- og blomkålsuppe
m/ syltet fennikel og dagens fangst
Kald agurk suppe med ristede kamskjell
Skinnstekt gjørs med potet
og krabbekrem
Hummerrisotto
Oksehale terrine
m/ kongeøsterssopp og demi glace
Kremet hummersuppe
Bouillabaisse servert med
roullie crostini
Hjemmelaget sjømatravioli
m/ fiskebuljong og dill
Sjøkreps, squash og agurksalsa
Kongekrabbe cous cous
HOVEDRETTER
Lammecarré,
nykål og selleri, rosmarin jus
Kveite
m/ potet, spinat og brent løk, hollandaise
Andebryst med glaserte
rotfrukter og romanesko
Pannestekt piggvar,
hvitvinsdampet asparges og
sitrus smørsaus
Braiserte storfe roulader,
jordskokk og grønnkål
Indrefilet av biff,
m/ oksehaleragout og lun nestle
og spinat salat
Hjemmerøkt bryst av perlehøne
m/ veloute og sesongens grønnsaker
Lettrøkt og pankopanert drumbstick av kylling,
stuet knutekål og gressløk
DESSERTER
Vanilje og amaretto parfait
m/ marinerte jordbær og marengs
Hylleblomst pannacotta,
kromkake, bringebær
Sjokolademousse,
butterdeig og blåbær
Tilslørte bondepiker 2021
Tekstur av bringebær
Iles fontanes
(flytende øy) marengs og vanilje
Appelsin soufflé
og hjemmelaget is
VIN, ØL & COCKTAILS
Vi har alle rettigheter.
Vi har også mange gode alkoholfrie alternativer.