catering forslag

snitter

- røket laks og eggerøre
- geitost og marinerte cherrytomater
- rekesalat
- pesto, serrano skinke og manchego
- roastbeef og remoulade
- karbonade og løk
- fiskekake og dill majones
- oliventapenade og spekepølse
- tallegio, valnøtter og druer

vi lager gjerne snitter etter deres ønsker
vi anbefaler minst 3 snitter pr pers

suppe &gryter

- gulasj suppe
- kremet fiskesuppe

- biff bourguignon
- kylling og paprika gryte

Minimum 10 pers - fersk brød og smør kommer med

tapas

- marinerte oliven
- pesto
- vårløk majones
- focaccia
- kjøttboller i spicy tomat og paprika saus
- hvitløksbakt scampi
- bakte småpoteter
- manchego, taleigo og brie m tilbehør
- bakt squash med yoghurt dressing
- tomatsalat med feta
- spekeskinke og pølser med tilbehør
- bakte kamskjell med blomkål couscous

lei en kokk ?

få besøk av Sven hjemme eller på hytta

han tar med det han trenger og lager mat på ditt kjøkken

kombiner med et kokkekurs, gi som gave eller bare blir skjemt bort