catering forslag
snitter
- røket laks og eggerøre
- geitost og marinerte cherrytomater
- rekesalat
- pesto, serrano skinke og manchego
- roastbeef og remoulade
- karbonade og løk
- fiskekake og dill majones
- oliventapenade og spekepølse
- tallegio, valnøtter og druer
vi lager gjerne snitter etter deres ønsker
vi anbefaler minst 3 snitter pr pers
suppe &gryter
- gulasj suppe
- kremet fiskesuppe
- biff bourguignon
- kylling og paprika gryte
Minimum 10 pers - fersk brød og smør kommer med
tapas
- marinerte oliven
- pesto
- vårløk majones
- focaccia
- kjøttboller i spicy tomat og paprika saus
- hvitløksbakt scampi
- bakte småpoteter
- manchego, taleigo og brie m tilbehør
- bakt squash med yoghurt dressing
- tomatsalat med feta
- spekeskinke og pølser med tilbehør
- bakte kamskjell med blomkål couscous
lei en kokk ?
få besøk av Sven hjemme eller på hytta
han tar med det han trenger og lager mat på ditt kjøkken
kombiner med et kokkekurs, gi som gave eller bare blir skjemt bort